Voorstelling Roodkapje en Wolf door Charlotte de Lange

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Oud-Beijerland – Wie kent het sprookje van de eigenwijze Roodkapje niet? De familievoorstelling Roodkapje wordt door Charlotte de Lange verteld en gespeeld in een frisse en sfeervolle vorm. Op woensdag 2 oktober zal de voorstelling plaatsvinden in de salon van het Oude Raadhuis in bibliotheek Oud-Beijerland. De voorstelling is onderdeel van de Kinderboekenweekopening op deze dag.

De voorstelling gaat over een meisje dat zich verveelt, een moeder die niet in sprookjes gelooft en een wolf die gelukkig niet op zijn eten kauwt. Uit twee brocante koffers laat zij een betoverend bos, een spannend ledikant en een keuken waarin naar hartenlust gebakken wordt, verschijnen. In deze decors komen Roodkapje, Wolf en het koekdeeg al marionettes tot leven.

Het is op woensdagmiddag 2 oktober van 14.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 16.00 uur voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is verplicht in verband met beperkt aantal plaatsen. Graag voor zowel kinderen als begeleiders een kaartje boeken. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl).

Tegelijk met deze voorstelling vindt de opening van de Kinderboekenweek plaats in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Er zijn deze middag nog tal van andere activiteiten waar gratis aan deelgenomen kan worden. Zoals schminken, knutselen en het voorlezen van circusverhalen. Wees welkom om ook hier aan deel te nemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren