Concert Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor en Christelijk Nationaal Koor op 28 september in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op zaterdag 28 september geven het Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor en het Christelijk Nationaal Koor uit Veenendaal een gezamenlijk concert in de Hervormde Kerk aan de Hendrik Hamerstraat 1 in ’s-Gravendeel.

Dit afwisselende concert, met een mix van bekende en minder bekende liederen, belooft een inspirerende avond te worden. Op het programma staat ook samenzang en een gezamenlijk optreden van beide koren met het lied *Jacobs Ladder*.

De koren staan onder leiding van twee landelijk bekende dirigenten: Jacob Schenk van het Christelijk Nationaal Koor en Lennert Knops van het Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor. Beide dirigenten zullen niet alleen hun eigen koor dirigeren, maar ook de begeleiding verzorgen op piano en het “Hammerberg” orgel. Daarnaast zullen zij het publiek verrassen met twee muzikale intermezzo’s.

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk openen om 18.45 uur. De toegangsprijs is € 10,00 per persoon; kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Contante betaling wordt gevraagd, omdat er geen pinautomaat beschikbaar is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren