Lezing door Leni de Winter de Geus op donderdag 17 oktober

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op donderdagavond 17 oktober a.s. vindt er een boeiende lezing plaats door Leni de Winter de Geus in het Ontmoetingscentrum, Raadhuisstraat 35 te Maasdam. Tijdens deze lezing zal zij vertellen over het ontstaan van haar boek “Van Zeedijk tot Schouteneinde”. Dit boek, gevuld met verhalen uit lang vervlogen tijden en recentere geschiedenis, wordt ondersteund door honderden foto’s die de rijke historie van de Hoeksche Waard illustreren.

De deuren van het Ontmoetingscentrum openen om 19.30 uur. Bezoekers kunnen voor de lezing een kijkje nemen bij de boekentafel, waar boeken uit de Hoeksche Waard te koop zijn. Heeft u al een exemplaar van “Van Zeedijk tot Schouteneinde” in uw bezit? Dan kunt u het meenemen om het door de schrijfster persoonlijk te laten signeren. Als u het boek nog niet heeft, kunt u tijdens de avond een exemplaar bestellen bij Leni de Winter de Geus zelf.

Gezien het beperkte aantal zitplaatsen, wordt u vriendelijk verzocht zich van tevoren aan te melden. Dit kan telefonisch via 078-676 4169 of per e-mail via [email protected], onder vermelding van ‘Lezing 17 okt.’ Boekenmarkt “Stap in de wereld van boeken” Kerk Maasdam

Mis deze bijzondere avond niet en dompel u onder in de verhalen en historie van de Hoeksche Waard!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren