‘s-Gravendeel speelt gelijk tegen Rozenburg

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Rozenburg - 's-Gravendeel, Robbie van de Weg - Foto Sandra Barth

’s-Gravendeel en Rozenburg hebben in het eerste competitieduel niet weten te scoren. Beide trainers hadden hun zaakjes goed op orde. Het was een soort van tactische wedstrijd. Beide ploegen lieten het niet toe om te dicht bij het doel te komen en dat kwam het aanvallende spel niet ten goede. Er waren niet heel veel momenten dat beide doelmannen aan het werk moesten. Hier en daar werden er wel kansen gecreëerd maar reële doelrijpe pogingen waren er niet echt.

In de beginfase greep doelman Ricardo Bakker wel goed in toen een vrije trap direct op doel werd geschoten. Na ruim een half uur spelen een aardige doelpoging voor Rozenburg  via Stefan van Es, nadat hij vanaf links bediend werd, de bal ging over. De grootste kans voor ’s-Gravendeel kwam vlak voor de rust. Perrie Huisman werd vanaf links binnen het strafschopgebied gevloerd. De scheidsrechter wees direct naar de penaltystip. Helaas voor ’s-Gravendeel werd de strafschop gemist door Levi Vugts, Doelman Youri de Cock keerde de penalty klemvast.

Na de rust over het algemeen hetzelfde beeld als in deel één. Misschien dat beide doelmannen iets meer werk moesten verzetten, maar men was niet daadkrachtig om de trekker over te halen. Na wat nodige wissels aan beide kanten werd er geprobeerd om iets te forceren, hetgeen niet lukte. Zodoende veranderde er op het scorebord alleen de tijd en was het amusementswaarde gehalte van een laag niveau.Volgende week voor ’s-Gravendeel een derby. Dan is op sportpark de Trekdam GOZ de tegenstander. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling Rozenburg:

Youri de Cock, Tim Bekker, Xander Geveke, Elroy van Seventer, Lars Bakker, Sander Kraaijeveld, Jasper Hoogwerf (Niels Bekker), Stefan van Es, Vince Lissenberg, Damian de Ridder (Max Ruitenberg), Sam Jongejan

Opstelling ’s-Gravendeel:

Ricardo Bakker, Daan van Son, Robbie v/d Weg, Luc Rozendaal, Maurits Kuiper, Job v/d Vorm, Koen Colijn (62ste Owen de Vos), Zoey Hoogwerf, Dustin Zomerhuis, Levi Vugts, Perrie Huisman (62ste Reinier Toes)

Arbiter: Wim van Horssen uit Den Hoorn

Gele kaarten:

Tim Bekker (Rozenburg)

Maurits Kuiper (’s-Gravendeel)

 

Verslag : Jeffrey Nathalia

Foto’s   : Sandra Barth

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren