SSS vecht tegen zichzelf en verliest van Internos

3 Min Read
Foto John van Zetten

Wekenlang is er uitgekeken naar de start van de competitie. Na een lange voorbereiding en veel uitproberen moest de ploeg van Paul Bestebreur vandaag klaar zijn om in de thuiswedstrijd tegen Internos uit Etten-Leur een goed resultaat te boeken.

In de beginfase verliep de wedstrijd rommelig en was er van beide kanten veel balverlies. Internos was redelijk veel op de helft van SSS te vinden en SSS probeerde er met aanvallen over de flanken overheen te komen. SSS kon de grip niet op de wedstrijd krijgen met name omdat Internos  met nummer 15 Devrin Seven een zeer behendige speler in huis had die overal te vinden was. In minuut 12 was het Internos dat op een 0-1 voorsprong komt door afstandsschot dat achter keeper Ti-Jey Bins verdween. Drie minuten later werd de wedstrijd voor langere tijd onderbroken doordat de scheidsrechter Van Gelderen onwel werd nadat een bal op zijn hoofd terecht kwam. De scheidsrechter kon niet meer verder en er werd door de KNVB een vervangende scheidsrechter naar Klaaswaal gestuurd zodat de wedstrijd weer verder kon. De heer Van Gelderen was na afloop gelukkig weer op de been.

Na deze hervatting waren er nog geen 3 minuten gespeeld of Internos kwam op een 0-2 voorsprong door niet adequaat ingrijpen van de SSS verdediging. De ruststand werd bereikt een 1-2 achterstand doordat een cornerbal door Ernesto Figuiera Comojo met het hoofd tot doelpunt werd gepromoveerd.

Na rust kwam SSS terug in de wedstrijd doordat een prima aanval over rechts in de 60e minuut met opkomende back Geir Sizoo een mooie voorzet opleverde die door Tim van Zetten koelbloedig in de het vijandige doel werd geschoten. Na deze 2-2 gingen de toeschouwers er eens goed voor zitten. Het Klaaswaalse publiek werd helaas teleurgesteld en zag hoe SSS met zichzelf in gevecht bleef en na de gelijkmaker al senl tegen een achterstand van 2-4 aankeek. Even leek het erop dat er wellicht toch nog een puntje in zat toen Geir Sizoo in de 88e minuut met een droge knal de 3-4 binnen schoot. Zover mocht het voor SSS helaas niet komen.

Een teleurstellende start voor SSS. Het verloor vandaag van een ploeg die bereid was om te werken en te sjouwen voor een goed resultaat. SSS kon daar voetballend niet tegenop en dan moeten de mouwen omhoog en de spreekwoordelijk “beuk” erin. Het Klaaswaalse publiek zag dat het daaraan vandaag ontbrak.

Volgende week gaat SSS naar Goeree-Overflakkee om tegen DVV’09 te spelen. Als ergens de mouwen omhoog moeten is het op dat eiland.