Herfst bij De Notenshop

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De herfst is weer begonnen en dat betekent tijd voor knisperende bladeren, warme drankjes en natuurlijk, heerlijke noten! De Notenshop heeft een groot assortiment met herfstfavorieten die perfect passen bij deze gezellige tijd. Neem een kijkje op de website en ontdek wat er allemaal te snacken valt!

Over noten gesproken, de walnoot is de ultieme herfstnoot! Deze veelzijdige noot heeft niet alleen een rijke, aardse smaak die perfect past bij de herfst, maar biedt ook tal van gezondheidsvoordelen. Walnoten zitten boordevol gezonde vetten, eiwitten en antioxidanten die je immuunsysteem een stevige boost geven en helpen je energieniveau op peil te houden tijdens de koelere maanden. Daarnaast zijn ze ideaal om je herfstgerechten een extra crunch te geven.

 

Zin om zelf aan de slag te gaan? De Notenshop heeft ook een blogpagina met heerlijke (herfst) recepten. Populair zijn bijvoorbeeld de koolhydraatarme amandel egeltjes, de pumpkin granola of de herfstige appel galette. Neem een kijkje op het blog van De Notenshop en kies een lekker recept uit!

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren