Kinderboekenweekconcert door het leerlingenorkest van De Bazuin

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Oud-Beijerland – In het kader van de Kinderboekenweek geeft het leerlingenorkest van muziekvereniging De Bazuin op zaterdag 5 oktober een feestelijk en gratis concert. Het concert, dat inmiddels een traditie is geworden, belooft een bijzondere middag vol muziek en verhalen te worden. 

Jong en oud zijn van harte welkom bij De Bazuin om te genieten van een afwisselend programma. Een van de hoogtepunten van het concert is het verhaal van Pocahontas, dat wordt voorgelezen in combinatie met muziek. Hierdoor komt het verhaal tot leven. 
Het concert is gratis en biedt een mooie gelegenheid om in de sfeer van de Kinderboekenweek te genieten van het muzikale talent van het leerlingenorkest. Na afloop is er voor de aanwezige kinderen de gelegenheid om zelf een instrument uit te proberen. 
 
Zet de datum dus in je agenda en kom luisteren naar dit unieke optreden. Dit concert vindt plaats om 15.30 uur in het clubgebouw van Muziekvereniging De Bazuin, Laningpad 2 in Oud-Beijerland. De toegang is gratis.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren