Nieuw boek “Iedereen had een ander geluid” van Mattijs Fledderman uit Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op vrijdag 27 september verschijnt het nieuwe boek Iedereen had een ander geluid – En nog meer gekke dierenverhalen van Mattijs Fledderman uit Mijnsheerenland. Deze unieke verhalenbundel, uitgegeven door Uitgeverij Boekscout, neemt lezers mee in een fantasierijke wereld vol bizarre dierenverhalen.

Van een giraffe met hoogtevrees tot een wandelende tak op liefdesavontuur en een kalkoen die geen klinkers meer kan uitspreken—de bundel bevat meer dan dertig komische korte verhalen. In deze wereld is alles mogelijk: een garnaal als psychiater, een zon die van kleur verandert en achter een wolk blijft haken, en natuurlijk dieren die plotseling een ander geluid maken. De auteur speelt met de absurde en onverwachte mogelijkheden in het dierenrijk.

Onder het motto “alles kan, je hoeft het alleen maar te bedenken” creëert Fledderman een levendige en humoristische dierenwereld. De verhalen spelen zich af op land, zee en in de lucht, waarbij de creativiteit van de auteur tot leven komt in deze bijzondere bundel.

Over de auteur

Mattijs Fledderman (1985) is getrouwd en vader van twee kinderen. Hij combineert schrijven met opvoeden, wat hem een rijke bron van inspiratie oplevert. Van jongs af aan schrijft Fledderman verhalen, met name dieren- en reisverhalen vol humor. Twee van zijn dierenverhalen werden eerder gepubliceerd in de bundels Zegen voor jou (2016) en Het Kerstdiner (2017).

Boekgegevens

Titel: Iedereen had een ander geluid – En nog meer gekke dierenverhalen

Auteur: Mattijs Fledderman

Verschijningsdatum: 27-09-2024

ISBN: 9789465094656

Prijs: €19,50 (incl. verwerk- en verzendkosten)

Uitvoering: Paperback

Aantal pagina’s: 124


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren