Poepjespoedel met dierendag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Poepjespoedel gaat over een mooie poedel die plotseling veel scheetjes laat. Haar zoektocht naar hulp bij andere dieren leidt tot hilarische en gekke situaties. Dit grappige boekje schreef de Oud-Beijerlandse Dionne Boekhoud – van der Veer samen met haar kinderen voor het slapen gaan. Ook benieuwd naar haar verhaal en wil je ook samen met je kind een verhaal maken? Kom dan naar deze leuke workshop op 4 oktober in de bibliotheek van Oud-Beijerland.

Dionne Boekhoud is de schrijfster van het boek Poepjespoedel en ze woont en werkt in Oud-Beijerland. Samen met haar kinderen schreef ze dit grappige boek met wetenswaardigheden over dieren en hun eetgewoontes. Ze leest voor uit haar eigen boek en laat de prachtige illustraties zien van Leona van Marrewijk en gaat met de ouders en kinderen zelf een boekje maken. De workshop wordt gehouden op 4 oktober van 10.00 tot ca. 11.00 uur en is geschikt voor kinderen van twee tot vijf jaar.

Adres: Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Aanmelden voor deze workshop kan via debhw.nl/agenda. Deelnemen kost niets i.v.m. de feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is noodzakelijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren