Bogaerds Architecten viert 80-jarig bestaan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Op zaterdag 21 september vierde Bogaerds Architecten uit Numansdorp zijn 80-jarig bestaan. In de omgebouwde en duurzame appelbewaarloods, waar het bureau is gevestigd, kwamen familie, collega’s en zakelijke relaties samen om het jubileum te vieren. Tijdens het evenement konden genodigden het recent gerenoveerde kantoor bewonderen, dat zich kenmerkt door natuurlijke elementen, maatwerkmeubels en veel lichtinval.

Wethouder Adriaan van der Wulp prees het bureau om hun duurzame ambities en betekenis voor de regio. Ad Bogaerds gaf een terugblik op de rijke geschiedenis, terwijl Chris van Stam het belang van een solide fundament benadrukte, zowel voor gebouwen als voor het bureau zelf.

Wethouder van der Wulp – Foto PR

Een belangrijke aankondiging volgde: per 1 oktober 2024 neemt Rafael Krijgsman, al 20 jaar werkzaam bij het bureau, de aandelen van Gert Vollaard over. Vollaard treedt na 33 jaar terug uit het directieteam, maar blijft aan het bureau verbonden.

De festiviteiten sloten af met een toost op de toekomst en een donatie van ruim €3200 voor Stichting Halte Zomervilla, een goed doel waar collega René van den Brom zich voor inzet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren