Laatste kans: gratis Tegeltaxi rijdt nog één keer!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De tegeltaxi verzorgd door Zandhandel Hoeksche Waard - Foto Gemeente HW

De Hoeksche Waard strijdt voor de derde keer tegen Goeree-Overflakkee tijdens het NK Tegelwippen. Met nog een paar weken te gaan, staat Goeree-Overflakkee flink voor. Onze buren hebben al 24.639 tegels gewipt, terwijl wij op 11.323 staan. Maar vorig jaar won de Hoeksche Waard dankzij een sterke eindsprint van inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. En dat willen we dit jaar weer doen! Helpt u mee?

Het perfecte moment om te planten

Het najaar is dé tijd om uw tuin te vergroenen. De bodem is nog warm en de regen zorgt ervoor dat planten goed kunnen groeien. Hierdoor heeft u volgend voorjaar een bloeiende tuin. Of u nu een geveltuintje aanlegt of uw hele tuin vergroent, u doet het voor uzelf én voor de natuur. Een groene tuin is een stuk koeler in de zomer. En als het flink regent, helpt het wateroverlast voorkomen, doordat het water in de bodem kan zakken.

Help Hoeksche Waard winnen van Goeree-Overflakkee: meld gewipte tegels aan!

Heeft u in de periode 21 maart tot en met 31 oktober tegels vervangen door groen? Meld deze dan aan op de website van NK Tegelwippen. Alleen dan tellen ze mee in de tegelstand van de Hoeksche Waard. Ook tegels die u vervangt voor waterdoorlatende verharding, zoals grind of houtsnippers, kunt u opgeven. Iedere tegel telt!

Meer informatie en aanmelden Tegeltaxi

Op maandag 21 oktober rijdt de Tegeltaxi zijn laatste ronde van dit jaar. Tegels (maximaal 35 m²), die plaatsgemaakt hebben voor groen, en zand worden gratis bij u opgehaald. Aanmelden kan tot en met woensdag 16 oktober, zolang er plek is. Er zijn nog maar een paar plekken vrij. Kijk op de Tegeltaxi pagina.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren