SSS na vroege voorsprong alsnog de bietenbrug op

Uit tegen DVV’09 in Dirksland ging SSS op zoek naar eerherstel na het verlies van vorige week in de thuiswedstrijd tegen Internos.

Na 2 minuten leek zich daarvoor het ideale scenario te ontvouwen. Nadat DVV ’09 combinerend door de verdediging van SSS probeerde te komen kwam SSS er aan de rechterkant goed uit. Daar werd Tim van Zetten gevonden die met een strakke voorzet Dennis den Haan wist te vinden. Die rondde op zijn beurt met zijn linker prima af en gaf SSS de droomstart.

Na deze goal voerde DVV ’09 het tempo op en kwam er met name aan de rechterkant aan paar keer goed door. Het kon niet lang duren voordat hier een goal uit zou vallen. Vijf minuten na de treffer van SSS kwam de ploeg uit Dirksland op een gelijke stand. Acht minuten na die treffer wist DVV ’09 wederom de verdediging van SSS uit elkaar te spelen maakte er ogenschijnlijk eenvoudig 2-1 van.

Na ongeveer een half uur ging de Dirklandse storm enigszins liggen en kon SSS weer in de buurt van het vijandige doel komen.  Dit leverde in de 23e minuut een kans op voor ErnstoFigueira Comojo die na een vrije trap van Dennis den Haan de bal plots voor de voeten kreeg, maar de bal tegen de keeper op schoot. In de 32e minuut kwam DVV ’09 er weer snel uit, maar voor SSS gelukkig en jammer voor DVV ’09 ging de bal hoog over het doel van keeper Bins van SSS. Zo’n 5 minuten voor rust kreeg Feni Bileti een mooie kans om met 2-2 te gaan rusten, maar zijn kans ging helaas over het doel van DVV ’09.

In de tweede helft kwam SSS prima uit de startblokken en nam de overhand op het  natuurgras van DVV’09. Tot scoren kwam het in de fase niet. DVV’09 kwam er na die fasewederom middels een snelle uitbraak weer uit. In de 16 meter werd een speler van DVV’09 onreglementair onderuit gehaald, de scheidsrechter paste prima de voordeelregel toe voor DVV ’09 en de Dirkslanders maakte zo de 3-1.

Dennis den Haan nam in minuut 57 een vrije trap die door de keeper van DVV’09 ternauwernood over de lat werd getikt.

Zo’n kwartier voor tijd werd de wedstrijd op slot gegooid doordat DVV’09 de 4-1 binnen schoot. SSS probeerde met aanvallende wissels nog iets te forceren maar verder dan een paar speldenprikken kwamen de Klaaswalenaren niet meer.

Zo blijft SSS na twee wedstrijden nog zonder punten. Volgende week komt VVC’68 uit Halsteren op bezoek. Ook die ploeg heeft nog geen punten mogen bijschrijven. De winnaar van volgende week krijgt in elk geval aansluiting bij de nog grote middenmoot en tankt vertrouwen voor het vervolg.