v.v. OSV Oud Beijerland en Bode Packaging slaan handen ineen voor de komende vier jaar

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De samenwerking werd officieel bekrachtigd door Marco Leemberg, eigenaar van Bode Packaging, en Martin den Hoed, voorzitter van vv OSV Oud Beijerland - Foto PR

OSV Oud Beijerland en Bode Packaging hebben een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten. Bode Packaging wordt de hoofd- en shirtsponsor van de voetbalvereniging voor de komende vier jaar. De samenwerking werd officieel bekrachtigd door Marco Leemberg, eigenaar van Bode Packaging, en Martin den Hoed, voorzitter van vv OSV Oud Beijerland.

Met deze overeenkomst wordt een belangrijke stap gezet in de ondersteuning van vv OSV Oud Beijerland. Bode Packaging, een toonaangevend bedrijf in industriële verpakkingen, heeft met deze samenwerking wederom zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en sport benadrukt. De nieuwe sponsorovereenkomst houdt in dat Bode Packaging de komende vier seizoenen als prominente naam op de wedstrijdtenues van de club zal prijken.

 

Voorzitter Martin den Hoed is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “We zijn trots dat we met Bode Packaging een sterke partner aan onze zijde hebben voor de komende vier jaar. Hun betrokkenheid bij de club zal ons helpen om onze sportieve ambities waar te maken en verder te groeien als vereniging.”

 

De samenwerking markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor vv OSV Oud Beijerland, waarin sportieve successen en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand zullen gaan.

Foto: PR

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren