ADO opnieuw te sterk voor Korbatjo

1 Min Read

Zaterdag 28 september stond de return wedstrijd tegen ADO in ‘s Gravendeel voor Korbatjo op het programma. Vorige wedstrijd was een moeilijke wedstrijd voor de Beijerlanders en dus waren ze uit op revanche. Alex de Reus stond in de basis voor de geblesseerde aanvoerder Carlo van Veen.

De eerste helft was moeizaam voor beide ploegen. De korf werd lastig gevonden en daardoor was de ruststand 4-3. In de rust werd besproken hoe de moeizame aanvallen bespeeld moesten worden. De tweede helft startte de ploeg met goede moed. Door twee goede doelpunten van Chaim Reedijk en Anne van Nes kwam de hoofdmacht van Korbatjo tot een 5-5 gelijke stand. Abe Lorenz kwam er aanvallend in om te kijken of er wat te halen viel. Tot 7-7 verliep dat goed, echter daarna kreeg ADO de overhand en liep in de eindfase uit tot een vertekende 16-7 eindstand.

Aankomende dinsdag avond speelt de selectie van Korbatjo de inhaalwedstrijden tegen Nexus in Schiedam. Beide ploegen kunnen de support goed gebruiken.