Buurthuis “Parelgroen” viert 5-jarig jubileum met feestelijke activiteiten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto: Gemeente HW

Oud-Beijerland– Buurthuis “Parelgroen”, gelegen aan de Rembrandtstraat 11 in de Zuidwijk van Oud-Beijerland, viert op woensdag 10 oktober haar 5-jarig bestaan. Vijf jaar geleden opende het buurthuis de deuren om buurtbewoners een warme plek te bieden voor ontmoeting, gezelligheid en betrokkenheid.

Onder het motto “Door de buurt, voor de buurt” organiseert het buurthuis sindsdien een breed scala aan activiteiten, zoals koffiemomenten, kinderclubs, buurtmaaltijden en creatieve workshops. Het is een plek geworden waar jong en oud samenkomen in een ontspannen, huiskamersfeer.

Het jubileum wordt gevierd met een feestelijk programma. Om 10.00 uur start de dag met koffie, thee en koek voor alle aanwezigen. In de middag, om 14.00 uur, kunnen 20 deelnemers meedoen aan een creatieve workshop “kralen-pen”, waarvoor aanmelden verplicht is. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel van 19.30 tot 21.00 uur voor belangstellenden. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Buurtbewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen en mee te vieren. Buurthuis “Parelgroen” is te vinden op de hoek van de Rembrandtstraat en de Anton Mauvestraat, nabij het zebrapad. Voor meer informatie en de volledige activiteitenagenda kunt u terecht op de website: www.buurthuisparelgroen.nl.

Hopelijk tot ziens op 10 oktober!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren