Goochelen met Olivier Quist, op 9 oktober in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Goochelaar Olivier Quist treedt op met de komische bibliotheekvoorstelling Lekker Eigenwijs in het kader van de Kinderboekenweek en om te vieren dat de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland genomineerd is als beste bibliotheek van 2024.

De Rotterdamse goochelaar Olivier Quist is een enorme boekenwurm. Hij heeft een speciale voorstelling gemaakt voor de Kinderboekenweek met trucs over letters, woorden, lezen en boeken. En omdat hij lekker eigenwijs is, heeft hij zichzelf goochelen geleerd uit zijn goochelboek. Wil jij ook een truc leren? Kom dan naar deze interactieve voorstelling op 9 oktober. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

 

Adres: Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Aanmelden voor deze voorstelling kan via debhw.nl/agenda. Deelnemen kost niets i.v.m. de feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is noodzakelijk. Kom, geniet en stem op de Bibliotheek Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren