Leeskring: Tosca

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. - Foto: MS Fotografie

Hoeksche Waard – Samen is vaak leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor lezen. Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In deze leeskring kunnen lezers in gesprek met elkaar over het boek Tosca. Lees het boek en doe mee! Op vrijdagochtend 11 oktober praten we samen over dit boek. Waar? In het Oude Raadhuis.

Half september is het boek Tosca, geschreven door Maud Vanhauwaert, uitgeroepen tot winnaar van de Hebban Debuutprijs 2024. Maud Vanhauwaert is performer en dichter. Dit is haar prozadebuut. Het beschrijft de beklemmende relatie tussen twee jonge vrouwen. Naarmate het verhaal zich ontvouwt wordt steeds onduidelijker wie eigenlijk wie in de tang houdt.

 

In deze leeskring kunnen lezers in gesprek met elkaar over het boek op vrijdagochtend 11 oktober in het Oude Raadhuis van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard debhw.nl/agenda.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de leeskring kan via www.debhw.nl/actueel/agenda. Deelnemen kost niets i.v.mde feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren