Plukhoek Mookhoek viert Burendag 2024 met gastvrij onthaal en presentatie van nieuwe schuren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Plukhoek Mookhoek

MOOKHOEK – Plukhoek Mookhoek heeft Burendag 2024 aangegrepen om buren en belangstellenden hartelijk te verwelkomen en de splinternieuwe schuren (units) te presenteren. De schuren bieden prachtige werk- en leerruimtes voor de kinderen en jongeren die bij de Plukhoek een passende plek hebben gevonden. Dit initiatief maakt deel uit van Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Ook raadslid Jolanda Koning bracht een bezoek aan het evenement.

De eigenaresse van Plukhoek Mookhoek, Claudia Reijnen-Maaskant, heeft het afgelopen jaar de focus gelegd op de bouw van deze faciliteiten, waardoor de pluktuin tijdelijk minder aandacht kreeg. Ondertussen hebben de bomen en struiken in de pluktuin de kans gehad om natuurlijk te groeien, wat nu een ideale basis biedt om meer te leren over de natuur.

Tijdens de Burendag konden bezoekers alvast genieten van een sneakpreview, waarbij zij onder andere heerlijke stoofperen konden plukken. Komend jaar worden er weer meer bezoekdagen georganiseerd voor het plukken van bloemen en fruit. Plukhoek Mookhoek kijkt uit naar een bloeiend seizoen vol educatie en oogstplezier! 🌻🍐🌱


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren