Rotterdamse Carrie Jansen, op 10 oktober in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Carrie Jansen - Foto: Sanne Donders

Oud-BeijerlandBibliotheek Hoeksche Waard staat de eerste 10 dagen in oktober bol van de activiteiten in het kader van de nominatie Beste Bibliotheek van Nederland 2024. De Rotterdamse Carrie komt daarom op donderdag 10 oktober speciaal naar de bibliotheek in Oud-Beijerland Centrum in het Oude Raadhuis.

Carrie staat bekend om haar grote mond met een klein hartje. Ze is enorm sociaal bewogen en kan bijzonder slecht tegen onrecht. Zij kan als geen ander haar verhaal op een prettige en humoristische wijze overbrengen. Herkenbare onderwerpen passeren de revue.

Carrie is columniste voor het AD en schrijfster. Ze is vooral bekend van haar feelgood-romans. Ze schrijft toegankelijke en hartverwarmende verhalen, vaak met humor en romantiek. Haar boeken vallen binnen het feelgood-genre, waarbij de nadruk ligt op lichte, ontspannende verhalen die vaak eindigen met een positieve noot.

Wat niet veel mensen weten is dat Carrie is afgestudeerd als Meester in de rechten. Ze werkt bij Samen voor alle kinderen, een armoedeproject op Rotterdamse basisscholen. Daarnaast werkt zij samen met de Ombulance (eerste hulp bij bureaucratische ongelukken).

Aanmelden

Aanmelden voor de lezing kan via www.debhw.nl/actueel/agenda. Deelnemen kost niets i.v.m de feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is gewenst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren