Gezocht: vrijwilliger voor de Vriendenkring

Iedere eerste zaterdag van de maand van 19.30 tot 23.00 uur in Numansdorp.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard en MEE organiseren iedere eerste zaterdag van de maand een ‘Vriendenkring’. Hier komen bezoekers (18+) die het moeilijk vinden om contact te maken. Bijvoorbeeld omdat zij licht verstandelijke beperking hebben. Locatie: De Schakel, Azaleastraat 1, in Numansdorp. Hier kunnen zij anderen ontmoeten en een gezellige hebben. De invulling van de avond staat open. Bijvoorbeeld een spelletjes- of filmavond of gewoon gezellig samen zijn. Met een drankje of lekker hapje. De avond organiseer je samen met andere vrijwilligers. Je kunt hierbij meedraaien in een vrijwilligerspoule.

Je helpt met het organiseren van een leuke activiteit of heet de deelnemers welkom en maakt een praatje met ze. Je hebt zelf een hele gezellige avond en draait mee in een leuke vrijwilligersclub. Er is ondersteuning van Welzijn HW en MEE mantelzorg. Je kunt onder andere deelnemen aan scholing en je reiskosten declareren. Denk je dat deze vacature bij jou past of wil je meer informatie, neem contact op met:  Linda van der Wal 06 82 84 84 67 of Annuska van Kampen 06 46 27 88 06.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren