Kevin Splinter viert 25-jarig karate jubileum bij Tenryu Dojo

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Oud-Beijerland – Maandagavond werd Kevin Splinter, hoofdtrainer van Tenryu Dojo, op feestelijke wijze verrast door zijn leerlingen en hun ouders ter ere van zijn 25-jarig jubileum in karate. Splinter begon op 6-jarige leeftijd met karate in Rotterdam en heeft sindsdien een indrukwekkend traject doorlopen. Na vele opleidingen, examens en selecties voor zowel Kumite als Kata, heeft hij inmiddels zijn eigen dojo opgericht in Oud-Beijerland.

Tenryu Dojo, dat inmiddels meer dan vijf jaar bestaat, staat bekend om het bieden van goed onderbouwde en verantwoorde karatelessen. De dojo legt de nadruk op respect, hulpvaardigheid en het ontwikkelen van zelfvertrouwen bij haar leden. Kinderen voelen zich fysiek sterker en leren zichzelf te zijn in een veilige omgeving, wat de dojo tot een geliefde plek maakt voor zowel leerlingen als ouders.

Kevin Splinter is naast zijn reguliere lessen ook beschikbaar voor stages, workshops en coaching op scholen, BSO’s en voor het bedrijfsleven. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een proefles mee te doen.

Trainingstijden Tenryu Dojo:

Maandag (De Boogerd): 19:00 – 20:00 uur, jeugd vanaf 7 jaar en volwassenen

Woensdag (De Open Waard):

•15:30 – 16:15 uur, jeugd 4 t/m 6 jaar

•16:30 – 17:30 uur, jeugd vanaf 7 jaar (HB-groep)

•19:30 – 21:00 uur, volwassenen

Vrijdag (Het Paradijs): 19:00 – 20:00 uur, jeugd vanaf 7 jaar

Contactpersoon:

Kevin Splinter

Telefoonnummer: 06-15174095

Kom gerust eens langs voor een proefles en ontdek wat Tenryu Dojo te bieden heeft!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren