Techniekfestival bij Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V. , Groep 8 van CBS De Regenboog uit Heinenoord ontdekt de wereld van techniek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Groep 8 van basisschool De Regenboog in Heinenoord heeft op donderdag 3 oktober een leerzame en creatieve ochtend beleefd tijdens het Techniekfestival bij Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff B.V. in Strijen. De leerlingen kregen de kans om hun technische vaardigheden te ontdekken door onder andere vogelhuisjes, robots en metalen vliegtuigjes in elkaar te zetten.Ook directeur Sylvia Kooij deed enthousiast mee en zette haar eigen vogelhuisje in elkaar – een ontzettend leuke ervaring voor iedereen!

Met dit soort activiteiten willen we de leerlingen laten zien én ervaren hoe leuk en veelzijdig techniek kan zijn. De aanwezige bedrijven hebben met diverse workshops bijgedragen aan een onvergetelijke dag, waarin de leerlingen een goed beeld kregen van de brede mogelijkheden die techniek te bieden heeft.

Het was een inspirerende ervaring vol plezier en nieuwe inzichten voor de leerlingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren