Een nieuw hoofdstuk voor Restaurant het Schippershuis: Soft opening op 10 November

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Een impressie van het vernieuwde Schippershuis in Numansdorp!

Na maandenlang klussen, timmeren en verfkwasten is het eindelijk zover! Vanaf zondag 10 november gaan de deuren van restaurant het Schippershuis weer wagenwijd open. De redactie van Hoeksch Nieuws nam even een kijkje achter de schermen tijdens de verbouwing. Het oude pand uit 1946 aan de Numansdorpse haven is echt prachtig geworden.

De soft-opening, oftewel “het proefvaren” van restaurant het Schippershuis op zondag 10 november markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van deze geliefde locatie aan de Numansdorpse haven.

Na meer dan 40 jaar hebben de vorige eigenaren afgelopen april het stokje overgedragen aan Cameron en Kay, die vol enthousiasme het roer hebben overgenomen. Het pand, dat teruggaat tot 1946, heeft een grondige restauratie ondergaan, waarbij de authentieke details met zorg zijn behouden en zijn terug gebracht, waardoor de charme van weleer wordt gecombineerd met moderne vereisten.

De rijke geschiedenis van het restaurant zal worden voortgezet, met een eigentijdse twist. Cameron zegt: “Het is een spannende tijd vol nadenken en vernieuwing, waarbij het beste van het verleden wordt gekoesterd en wordt gecombineerd met nieuwe kansen en mogelijkheden voor de toekomst van het Schippershuis. Onze dank richting de Gemeente Hoeksche Waard en alle buren van het Schippershuis voor alle medewerking is super groot.”

Kay vult aan: “Het Schippershuis is in oude glorie gerestaureerd een aangepast aan de eisen van deze tijd. Maar alle authentieke details zijn behouden gebleven, bijna zoals het net na de Tweede Wereld oorlog bedoeld was”.

Het compleet nieuwe team, gedreven door liefde voor hun vak en een flinke dosis creativiteit, heeft een splinternieuw menu samengesteld. Dit menu biedt een heerlijke mix van tijdloze klassiekers en innovatieve gerechten, allemaal bereid met hoogwaardige ingrediënten. Tijdens de proefvaartperiode, die op 10 november begint, kunnen gasten tegen een gereduceerd tarief deze culinaire vernieuwingen ontdekken en hun feedback delen, zodat elke ervaring bij het Schippershuis onvergetelijk wordt.

Naast het restaurant is ook de feestzaal “het Theater” weer in ere hersteld bij het Schippershuis in Numansdorp!

Naast het restaurant is ook de feestzaal “het Theater” weer in ere hersteld. Het Schippershuis is per slot van rekening een officiële trouw locatie. Maar ook voor verjaardagen, vergaderingen en baby showers ed. kun u bij het Schippershuis terecht.

Wees er snel bij om te reserveren via www.schippershuis.nl want het loopt storm met de reserveringen.

Het vernieuwde Schippershuis is een waardevolle aanwinst voor de Hoeksche Waard en belooft een plek te zijn waar gasten kunnen genieten van een unieke culinaire reis in een sfeer die zowel nostalgisch als eigentijds is. Mis deze kans niet om het hernieuwde Schippershuis als een van de eersten te ervaren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren