Superjuffie-schrijfster Janneke Schotveld brengt een bezoek aan Het Driespan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Bezoek Janneke Schotveld Het Driespan - Foto: obs Het Driespan

Puttershoek – De Kinderboekenweek met het thema ‘Lekker Eigenwijs’ is op Het Driespan in volle gang. Van 2 t/m 13 oktober zijn er verschillende leesactiviteiten te doen op school. Van voorlezen, een leesboekenspeurtocht door de school, tot aan een leesalarm dat afgaat wanneer het leestijd is voor alle leerlingen…

Op maandag 7 oktober was wel een van de hoogtepunten voor de leerlingen van de groepen 6 gepland: Superjuffie-schrijfster Janneke Schotveld bracht een bezoek aan deze groepen. Janneke Schotveld is onder andere bekend van de boeken over Superjuffie, Kattensoep en Rotkat. Ze vertelde over haar boeken, las voor en speelde een quiz met de leerlingen. In veel van haar boeken zijn de hoofdpersonen lekker eigenwijs. En laat dat nu precies bij het thema van deze Kinderboekenweek passen. Zo’n bekende schrijfster krijg je niet elke dag op bezoek en dus mochten de leerlingen ook nog met Janneke Schotveld op de foto èn konden zij hun favoriete boek laten signeren. Dit bezoek was er echt één voor in de (kinder)boeken!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren