SSS neemt afscheid van ruim 120 jaar bestuurderservaring

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 7 oktober 2024 hebben bestuursleden Kees Versteeg, Cees Huisman en Bert Bos na een zeer respectabele periode hun bestuurstaken neergelegd.

Kees Versteeg is na een flink aantal jaren in de jeugdcommissie te hebben doorgebracht waarin hij ook een aantal jaren voorzitter was, 17 jaar geleden toegetreden tot het bestuur als bestuurslid jeugdzaken. Kees ontving tijdens de vergadering van Teo Oortman, vertegenwoordiger van de KNVB de Gouden Speld van de KNVB. Tevens verkoos de vergadering Kees tot erelid van SSS.

Cees Huisman treedt na 40 jaar af als bestuurslid onderhoudszaken. Cees werd, zoals ook Bert en Kees toegesproken door voorzitter Johan Zevenbergen en bedankt voor al die jaren trouwe bestuursdienst en tomeloze inzet voor de club. Cees ontving bij een reeds eerder behaalde mijlpaal ook de Gouden Speld van de KNVB.

Bert Bos trad na 50 jaar af als bestuurslid wedstrijdzaken. Na in 1974 tot het bestuur te zijn toegetreden vond Bert het na precies 50 jaar mooi geweest. Bert, die voor menig bestuurder van clubs in de regio zeker geen onbekende is en een vast aanspreekpunt was als gaat om wedstrijdzaken en bovenal voor heel SSS een wandelende vraagbaak is, werd op deze avond eveneens door de KNVB onderscheiden als Lid van Verdienste van de KNVB, de hoogste onderscheiding die de KNVB uitreikt voor amateurofficials.

SSS neemt van deze 3 ereleden afscheid als bestuurders, maar alle drie hebben zij te kennen gegeven betrokken te blijven bij de club en waar nodig hun steentje bij te zullen dragen.

Namens de algemene ledenvergadering en alle leden van SSS worden Kees, Cees en Bert ontzettend bedankt voor wat zij voor de club hebben gedaan. Zij zullen te allen tijde als erelid aan de club SSS verbonden blijven.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren