Hoorwinst bijeenkomst in zorglocatie de Rembrandt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

Weet u dat slechthorendheid een reden is voor ouderen om sociale contacten te vermijden?

‘Laat die verjaardag maar voorbij gaan, ik kan het toch niet verstaan.’ Herkent  u dit? Van uzelf of van iemand uit uw omgeving. Slechthorendheid door ouderdom sluipt er langzaam in en maakt dat slechthorende ouderen eerder de stilte opzoeken, een verjaardagsfeestje overslaan, groepen mensen vermijden of kiezen voor activiteiten in hun eentje. Het kost veel moeite om te horen wat er in gezelschap wordt gezegd en bovendien kost het geduld en aandacht van de omgeving. Ook in de Hoeksche Waard groeit de groep ouderen waarvan het  gehoor achteruit gaat, naast de groep mensen die met slechthorendheid zijn opgegroeid.

Daarom organiseert Rembrandt Huiskamer van de Wijk een bijeenkomst voor slechthorenden. Op dinsdagmiddag 12 november om 14.00 uur bent u van harte welkom voor een middag met onderlinge ontmoeting. Er is een verhalenverteller en er is gelegenheid om uw ervaringen te delen.

Er zullen maximaal zes deelnemers zijn.

Locatie: Huiskamer van de Rembrandt, Rembrandtplein 1, Oud-Beijerland

Wilt u hierbij zijn, meld u dan aan. Dit kan via mail naar:   [email protected]

U kunt ook appen of bellen naar: 06-33101826


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren