Donatie AV Spirit aan Stichting Mooi Mens Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: AV Spirit

Op 8 september 2024 vond de AV Spirit Run Bike Marathon plaats. Een mooi en druk bezocht evenement dat voor een ieder toegankelijk is. In teamverband wordt met 4 personen de marathon afstand van 42 kilometer en 195 meter afgelegd, afwisselend per fiets en hardlopend. Een mini Roparun!

Deze keer was het een nieuw parcours langs enkele mooie plekken van de Hoeksche Waard zoals het Haringvliet, het Oude Land van Strijen en de Binnenmaas.

Atletiek vereniging Spirit heeft als traditie dat er aan georganiseerde wedstrijdlopen en goed doel wordt verbonden. Deze keer was dat Stichting MooiMens Hoeksche Waard. Stichting MooiMens wil mensen met een (licht)verstandelijke beperking de eigen regie over hun leven laten behouden, een fijne plek bieden om te wonen en de (sociale)integratie in en participatie aan de maatschappij bevorderen/ handhaven.

Door de deelnemers is een totaalbedrag van 250,- gedoneerd. Op 10 oktober 2024 is dit bedrag met een symbolische cheque overhandigd aan het bestuur, medewerkers en mogelijke toekomstige bewoners.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren