Start Filmhuis Ludiek erg enthousiast ontvangen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Na een periode van voorbereiding voor het nieuwe theater- muziek-, cabaretseizoen van Ludiek was het afgelopen zaterdagavond zover: de aftrap van Filmhuis Ludiek in Strijen.

 
Een gezellige en heerlijke avond met iedereen die in de afgelopen weken lid was geworden van de filmclub van Ludiek. De eerste film die vertoond werd was “Wicked little letters’’ en na afloop werd er, zoals gebruikelijk, in de foyer van Ludiek gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. Dit nieuwe initiatief van Vestzaktheater Ludiek is erg goed ontvangen:: hoe leuk is het dat je in dit stukje Hoeksche Waard zo lekker dichtbij huis kunt genieten van kunst en cultuur.
 
Inmiddels is wel het maximum aantal personen bereikt dat, op basis van de filmhuislicentie die Ludiek heeft, is toegelaten als lid van de filmclub. Bij iedere voorstelling zal ook altijd een aantal clubleden zijn die er af en toe niet bij kunnen zijn. Ludiek zal daarom een wachtlijst maken van diegenen die interesse hebben voor het filmhuis. Aanmelden voor deze wachtlijst kan via [email protected]. Mochten er afzeggingen binnenkomen van filmclubleden, dan melden zij het z.s.m. en vervolgens informeert Team Ludiek de geïnteresseerden die op de wachtlijst staan. Deze mensen zijn dan van harte welkom om tegen betaling van 6 euro de betreffende filmavond te bezoeken. De data van de filmavonden zijn te vinden op www.ludiek.nl/agenda.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren