Scoor vrijdag Ruitspek in de winkel van De Notenshop!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Ruitspek, een echte klassieker met een heerlijke vanillesmaak. De ruitvormige marshmallows behoren tot de grootste favorieten. Ook zo’n liefhebber? Kom dan aanstaande vrijdag (18 oktober) naar de winkel van De Notenshop. Iedere klant krijgt namelijk heerlijke ruitspek cadeau bij een aankoop!

Laat je verrassen door de heerlijke smaak van ruitspekken! Deze kleurrijke lekkernijen combineren een zachte textuur met een verrukkelijke smaak, waardoor elke hap een onweerstaanbare traktatie wordt. Perfect voor feestjes, speciale gelegenheden of gewoon als een zoete verwennerij tussendoor!

De winkel van De Notenshop is te vinden aan de Simon Stevinstraat 27 in Strijen. In de categorieën snacks, gebrande en rauwe noten, fruit en zuidvruchten, bakproducten, pitten en zaden, superfood en chocolade is er van alles te vinden. En niet te vergeten: er zijn ook hele leuke cadeauartikelen zoals leuke giftboxen, de enige echte adventskalender en de Chocolates For You cadeauverpakkingen met heerlijke chocolade.

De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 09:00-12:00 en van 12:30-16:00. Zien ze je snel?

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren