Numansdorp Live: Een nieuwe naam, dezelfde passie voor Rock & Blues

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdag 26 oktober 2024 vindt de eerste editie van Numansdorp Live plaats, het vernieuwde blues- en rockfestival dat een doorstart is van het bekende TVN Rock. Het evenement, onder leiding van Han Boender en met de hulp van enthousiaste vrijwilligers, belooft een avond vol livemuziek en gezelligheid. De voorbereidingen zijn in volle gang, met de vergunningen rond, EHBO en beveiliging geregeld, en een uitgebreid aanbod aan eten en drinken verzorgd door Sebas  van Hollemans Events.

Het festival, dat plaatsvindt bij Schrauwen Corrosietechniek aan de Einsteinstraat 24 in Numansdorp, verwelkomt dit jaar vijf bands, waarvan de meeste uit de Hoeksche Waard komen. Way Day 50 trapt de avond af met pop- en rocknummers, gevolgd door Back Down South, die het publiek meeneemt in een mix van Southern Rock en Blues. Daarna is het de beurt aan Blended, een nieuwe gelegenheidsformatie met als motto “Music Connects”. Vervolgens betreedt Hoek het podium met rock ’n roll in het Hoeksche Waards dialect, en de avond wordt afgesloten door Wunderkraut, een rockband met een flinke dosis passie.

De deuren openen om 17:00 uur en de eerste band begint om 18:00 uur, dus wees op tijd voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor €12,50 bij verschillende verkooppunten in Numansdorp en Klaaswaal, en aan de deur voor €15,00.

Mis het niet: Numansdorp Live, een nieuw begin voor het beste dat de Hoeksche Waard te bieden heeft op het gebied van rock en blues!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren