Open dag Dierenopvangcentrum De Dierenstee op zaterdag 26 oktober 2024

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdag 26 oktober organiseert dierenopvangcentrum De Dierenstee van 12.00 uur tot 17.00 uur weer een open dag. Tijdens deze dag kunnen bezoekers een (beperkt) kijkje achter de schermen nemen. Om de rust te bewaren zijn niet alle dieren zichtbaar voor publiek, maar bezoekers kunnen zich wel door een deel van het gebouw laten rondleiden en informatie krijgen over de dagelijkse gang van zaken in De Dierenstee.


De open dag staat dit jaar vooral in het teken van Halloween en daarbij richt het opvangcentrum zich vooral op de jongste bezoekers die hun eigen Halloween-lampion kunnen maken, zich mooi kunnen laten schminken en deel kunnen nemen aan een leuke trick or treat. Daarnaast worden bezoekers uitgenodigd om in Halloween-thema verkleed naar de open dag te komen, want dan maken ze kans op leuke prijzen. Ook het eten en drinken staat deze dag in het teken van Halloween.

Op het terrein rondom het opvangcentrum zijn weer diverse stands te vinden waar men terecht kan voor onder meer advies over en snacks en (verzorgings)artikelen voor hond, kat of konijn.  Ook een aantal lokale bedrijven presenteert zich op deze dag aan de bezoekers.

Aansluitend aan de open dag start om 17.00 uur een escape room voor honden. Tijdens deze escape room lossen baas en hond gezamenlijk diverse raadsels op en proberen zij uit te vinden wie de dader is in een moordzaak. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de escape room. Wie zich wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar [email protected]. De kosten voor deelname bedragen 15 euro.

 

Dierenopvangcentrum De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a te Numansdorp en is te bereiken op telefoonnummer 0186 – 655 150 of via [email protected]. Neem ook eens een kijkje op de website: www.dierenstee.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren