Fortuna Be Quick knokt zich naar winst in streekderby tegen NBSVV: 1-2

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag zette Fortuna Be Quick de zegereeks voort door in Nieuw-Beijerland streekgenoot NBSVV met 1-2 te verslaan.

Gedurende de eerste helft kon de Fusieclub de (gedeelde) koppositie geen moment waarmaken en mocht nog blij zijn dat de oppermachtige thuisclub halverwege slechts met een minieme voorsprong leidde. Na een klein half uur mocht de geheel vrijgelaten Alysson Cordeiro Demetrio na een breed gegeven bal van Patrick Ridderhof simpel aanleggen: 1-0. Pas in de 37ste minuut zorgde Thomas van Peperstraten namens de bezoekers voor enig gevaar, maar zijn doelpoging verdween naast het NBSVV- doel.

Na de thee was er sprake van een totaal ander spelbeeld. De mannen van trainer Pascal van den Hoek wisten elkaar nu wél te vinden en drukten de Nieuw- Beijerlanders op eigen helft terug. Na een kwartier tastte de NBSVV- defensie mis na een uittrap van doelman Bryan Huijzers en verschalkte Dylan de Vroed diens collega Miquel ten Hove met een geraffineerd lobje: 1-1. Zeven minuten later nam de L.A.W. Tol- formatie de leiding toen opnieuw Dylan de Vroed op aangeven van Thimo Herrewijnen de 1-2 binnen frommelde. In de extra toegevoegde tijd was NBSVV dicht bij de gelijkmaker, maar doelman Bryan Huijzers pareerde de gevaarlijke doelpogingen van achtereenvolgens Ivar Meeldijk en Sem Veldhoen, zodat het bij 1-2 bleef.

 

Basisopstelling: Bryan Huijzers, Wouter Bijl, Jesse Colijn (45’ Mark van Gilst), Ricardo Hoogwerf, Rick Wijnbeek, Nardo Tol (45’ Sander van der Giesen), Thomas van Peperstraten (45’ Lennard Munne), Dylan de Vroed, Jacco Vink, Joeri Heistek, Thimo Herrewijnen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren