OSV verliest van WCR

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
OSV Oud-Beijerland is op sportcomplex “Olympia” tegen haar eerste nederlaag aangelopen. De Bode Packaging-formatie van trainer Barry Schipper zag WCR, na een 0-1 ruststand, met een 1-2 overwinning huiswaarts keren.

Het team van trainer Ferry Seton had vanmiddag een duidelijk strijdplan. Een sterk bezet middenveld moest voorkomen dat de thuisploeg aan aanvallen toe zou komen. Het leidde tot veel balbezit en (onnodig) rondspelen van de bal op de eigen speelhelft van de thuisploeg. De aanvallen en corners van de bezoekers zorgden daarentegen door het fysieke overwicht voor meer doelgevaar. Toch kwam het doelpunt van de bezoekers uit de lucht vallen. In de 32e min. was het Ghoufrane Mokrani die alert reageerde bij zwak ingrijpen in de OSV-verdediging en de bal van dichtbij langs de paal wist binnen te schieten: 0-1. De thuisploeg kon aanvallend in de eerste helft echter veel te weinig potten breken.
De tweede helft was amper begonnen of WCR wist de voorsprong al te vergroten. Ook dit keer was het Ghoufrane Mokrani, die voor de 0-2 tekende. Toch wist de thuisploeg al snel de aansluiting weer te vinden. Vanaf 11 meter was het Wessel van Haren die WCR-doelman Joël Boessen wist te passeren: 1-2. De thuisploeg ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar ook de aanvallende wissels zorgden niet voor het gewenste resultaat. Een rode kaart zorgde in de slotfase nog even voor enige opwinding, maar niet voor doelpunten en zo leed OSV haar eerste nederlaag in het nog prille seizoen.  

Zaterdag 26 oktober a.s. is er een bekerweekend en oefent OSV op sportcomplex “Olympia” tegen De Markiezaten uit Bergen op Zoom.

Op zaterdag 2 november gaat OSV dan weer op bezoek bij Strijen, dat de punten bij Zwartewaal (4-0) moest achterlaten. WCR ontvangt Gravendeel, dat de punten deelde (2-2) met GHVV’13. Koploper Meeuwenplaat, dat haar positie verstevigde door een 0-2 zege bij GOZ, ziet Zwartewaal op bezoek komen. Rozenburg, dat met 5-0 zegevierde over ZBVH, gaat op bezoek bij SC Botlek, dat de lokale derby bij Hekelingen met 3-0 verloor.
Op zaterdag 9 november komt Meeuwenplaat op bezoek aan de Langeweg.  

OSV Oud-Beijerland – WCR 1-2 (0-1): 32. Ghoufrane Mokrani 0-1; 49. Ghoufrane Mokrani 0-2; 53 Wessel van Haren 1-2 pen..
 
OSV Oud-Beijerland: Nick van den Hoek – Lars Bijl, Kevin Troost (74. Steijn van Zomeren), Yaromir van Maaren (46. Roel de Vroed) en Calvin van Beijeren – Richy Wahlbrinck (46. Jordy Westein), Ryan Langenberg (54. Dave de Koning), Lars Stolk (62. Maarten Dominik) en Joey de Graaf – Wessel van Haren en Renzo Dolk.

WCR: Joël Boessen – Mitchell van Gastel (83. Rick van Hengel), Roeland Vermeulen, Tim de Jong en Jay Smit – Leonardo Mota Romero (73.Daan van Frankfoort) en Melvin Schouten – Jonathan Francisca, Bas de Koning (73. Diego Watson) en Jordy Boin (83. Lars Verwater) – Ghoufrane Mokrani.

Arbiter Tim Kruithof uit Rotterdam toonde de gele kaart aan OSV-speler Roel de Vroed. In de slotfase was er ook nog rood voor Jordy Westein.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren