Herfstdeals bij Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel: Scoor je nieuwe fiets met flinke korting!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel heeft een aantal spectaculaire herfstdeals! Met kortingen op een breed aanbod aan fietsen, van elektrische modellen tot stadsfietsen, zijn er vele aanbiedingen die lopen zolang de voorraad strekt. Deze speciale herfstactie bevat een selectie van eenlingen en uitlopende modellen tegen scherpe prijzen.

Zo vind je bijvoorbeeld de Gazelle Grenoble C5 HMB voor slechts €3.399,-, wat een voordeel oplevert van €500,-, en de Pegasus Premio EVO NL voor €4.499,-, wat een besparing van maar liefst €600,- betekent. Daarnaast zijn er aantrekkelijke deals op merken als Batavus, Cortina en Qwic.

De kant-en-klare fietsen variëren in soorten en maten, van sportieve modellen tot comfortabel elektrisch aangedreven stadsfietsen. De actie loopt tot zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Bezoek Tweewielercentrum ‘s-Gravendeel aan de Hendrik Hamerstraat 2 in ‘s-Gravendeel om de volledige collectie te bekijken of voor persoonlijk advies. De eerste stap naar je nieuwe fiets met herfstkorting begint hier!

Meer informatie is te vinden via hun website https://www.tweewielercentrumsgravendeel.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren