Shop & Beleef Hoeksche Waard: Het nieuwe gezamenlijke logo van de winkelkernen Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De ondernemers van de winkelkernen in de Hoeksche Waard lanceren de gezamenlijke campagne Shop & Beleef Hoeksche Waard, met als doel lokaal winkelen te stimuleren. Het eiland is namelijk een paar mooie winkelkernen (14!) en ondernemers rijk. Kortom, inzet op lokaal shoppen en beleven, en er ook voor zorgen dat naast de bewoner van de Hoeksche Waard ook de bezoeker van buiten het eiland onze de parels weet te vinden. Vanaf het begin van het jaar heeft de Stichting Detailhandelsraad Hoeksche Waard (DHR) samen met Schot Marketing & Communicatie hard gewerkt aan een marketing -en communicatieplan en een verdere uitwerking. Met eigen logo, een nieuwe website, social media, oftewel een eigen herkenbaar gezicht. Om eind september af te trappen met de start van de campagne om de winkelkernen in de Hoeksche Waard op de kaart te zetten. 

Van dagelijkse boodschappen tot speciaalzaken, van horeca tot boerderijwinkels, woon- en modewinkels—alles komt aan bod in de campagne. Naast het promoten van het lokale winkel- en horeca-aanbod richt de campagne zich ook op de recreatieve en toeristische beleving. Zo willen we naast de voor ons zo belangrijke klant, de inwoners van de Hoeksche Waard, ook de  bezoekers uit omliggende regio’s aantrekken door te laten zien dat de Hoeksche Waard veel te bieden heeft voor een compleet leuk dagje uit. Er is volop aandacht in de campagne voor horeca, wandelmogelijkheden in de prachtige natuur of door de pittoreske dorpen, sportieve recreatie, musea en andere bezienswaardigheden.

Uiteraard pakken we hierna door, want met alleen een website, advertenties en logo komen we er niet. Geïnteresseerd? Houd dan vooral ook www.shopbeleefhw.nl en onze socials (Facebook en Instagram) in de gaten. Binnenkort lanceren we ook onze eigen promo-video. En iets zegt ons dat we hier nog niet over zijn uitgepraat. De Hoeksche Waard heeft namelijk veel moois te bieden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren